Project

General

Profile

Bug #31

Domotiga doesn´t start after 1.183

Added by Anonymous almost 9 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
-
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Resolution:
fixed

Description

After updating to 1.183(SVN348) and restarting domotiga I get this error:
Unknown identifier: CGI
op regel 5050 in Main.module, this error is presented by the gambas IDE.
The line it refers to is this:
hHttpC.URL = "http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&q=" & CGI.Encode(StrToTranslate) & "&langpair=en|"

By removing CGI.Encode() domotiga starts again, but I can´t tell if it affects functionallity or if this was just a c/p error.

History

#1 Updated by rdnzl almost 9 years ago

As of version 0.1.183 the Gambas component gb.web is needed, this is defined in the .profile file inside the DomotiGa directory, so you need to make sure you have copied this file too from your svn to your live directory.

#2 Updated by rdnzl almost 9 years ago

I mean .project file.

#3 Updated by Anonymous almost 9 years ago

I just run from the SVN-dir, looking at the DomotiGa/.project it seems it still refers to 0.1.182. It was updated with svn up, but still seems the old one. I´ll just c/p the one from trunk into it and reload everything.
That makes it work again :)
Wonder why the svn update didn´t change it...

#4 Updated by rdnzl almost 9 years ago

  • Status changed from New to Closed
  • Resolution set to fixed

Also available in: Atom PDF