General

Profile

Jippe

  • Registered on: 12/05/2013
  • Last connection: 04/28/2019

Issues

Activity

04/26/2019

08:19 PM DomotiGa Support: Reset client password?
Hi!
How to reset client password? admin/admin or user/user dont work. also none of my other passwords dont work.
...

06/03/2015

07:52 PM DomotiGa Support: Database cleaning
Hi!
I forgot "auto device create" on and now I have +2k devices.. I deleted those but how to release id-numbers fr...

12/07/2014

11:05 AM DomotiGa Support: RE: Problem using variable for sunset and sunrise
30 min. after sunset
Var_Sunset = Format(hour(DateAdd(now(), gb.Minute, -30)),"0#") & ":" & Format(minute(DateAdd(...

12/06/2014

12:51 PM DomotiGa Support: RE: Upgrade 1.0.0.16 -> 1.0.0.19, x10 devices not found anymore
Downgraded back to 1.0.0.16 -> rfxcom xpl works fine.
Upgrade to 1.0.0.17 -> rfxcom xpl devices not working.
Some...

12/03/2014

01:25 PM DomotiGa Support: RE: Upgrade 1.0.0.16 -> 1.0.0.19, x10 devices not found anymore
x10 devices are used via rfxcom xpl interface. It receives commands but not send anything?
2014/12/03 14:21:11 [De...

12/02/2014

03:32 PM DomotiGa Support: Upgrade 1.0.0.16 -> 1.0.0.19, x10 devices not found anymore
I just upgrade domotiga and now my x10 devices wont work..
Debug says they not found: (none of them)
2014/12/02 1...

02/17/2014

06:28 PM DomotiGa Support: RE: Domotiyii credentials
Oops, there's users menu, what a found ;)
Forget this..

02/16/2014

06:44 PM DomotiGa Support: Domotiyii credentials
admin/admin won't work.....

02/14/2014

08:49 PM DomotiGa Support: RE: Devices.SetDevice
Does macro/script work if it's driven by event? (server side I think..)

02/11/2014

07:23 PM DomotiGa Support: RE: gambas issue
From repos it wont start at all, just using 100% cpu..

Also available in: Atom