Inloggen bij Somtoday hoe zit dat?

 Inloggen bij Somtoday hoe zit dat?

Somtoday is een app en een website die voornamelijk gebruikt wordt op scholen. Leerlingen kunnen via Somtoday gemakkelijk hun cijfers bekijken, roosters volgen en ze kunnen hun huiswerk zien via de app en de website. Het is een erg handige app die leerlingen enorm kan helpen om zo inzicht te krijgen bij hun school en wat ze op hun planning hebben staan. Inloggen bij Somtoday kan voor sommigen best nog wel een beetje lastig zijn. Hieronder lees je alles wat je moeten weten wanneer je wilt gaan inloggen bij Somtoday.

De website van Somtoday

Zoals al eerder benoemd werd maakt Somtoday gebruik van een app en van een website waar je natuurlijk kunt inloggen op Somtoday. Het eerste wat je moet doen wanneer je in wilt loggen is de naam van je school invullen. Wanneer je dat gedaan hebt moet je je leerlingnummer invullen, als je dat gedaan hebt kun je inloggen met je leerlingnummer en je wachtwoord die je hebt gekregen van school. Heb je deze stappen uitgevoerd? Dan kom je al snel op de site van Somtoday terecht en heb je direct toegang tot je huiswerk, je rooster en je cijfers.

De app van Somtoday

Naast dat Somtoday een goede website heeft, heeft Somtoday ook nog een app die je kunt downloaden op je telefoon of op je tablet. Wanneer je deze download moet je natuurlijk ook inloggen met je gegevens. Eerst moet je weer je school aanvinken en vervolgens kun je inloggen met je studentnummer en je wachtwoord. Heb je dit allemaal uitgevoerd? Dan kun je zonder enige moeite in de app en je kunt er dan ook voor kiezen om ingelogd te blijven. Zo is het gemakkelijk te gebruiken en kun je zonder moeite de app in de gaten houden.

Veelgestelde vragen

Waar kun je Somtoday allemaal voor gebruiken?

Je kunt Somtoday gebruiken voor zaken van school, je kunt er berichten op ontvangen, je cijfers zien, je rooster bekijken en nog veel meer dingen die nodig zijn zodat je fijn naar school kunt gaan.

Hoe weet ik dat mijn school Somtoday gebruikt?

Dit weet je omdat er aan het begin van klas 1 als het goed is is vermeld dat je school wel of geen Somtoday gebruikt.

Redactie

Related post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.