3x elektrische top-auto’s van Volkswagen

 3x elektrische top-auto’s van Volkswagen

Er zijn veel verschillende soorten auto’s van het merk Volkswagen. Je hebt Volkswagens die op benzine rijden of juist op diesel, maar een nieuwe vorm van de Volkswagen is dat ze tegenwoordig ook rijden op elektriciteit. Dit is ten eerste veel beter voor het milieu en ook kun je profiteren van veel fiscale voordelen, omdat je vanuit de overheid wordt gestimuleerd om elektrisch te rijden. Bovendien wil Volkswagen vanaf 2035 alleen nog maar elektrische modellen verkopen. Wil jij ook een stapje voor zijn en gezien worden in een elektrische Volkswagen? Een elektrische Volkswagen financial lease je al heel eenvoudig.

Volkswagen e-Golf

Deze mooie auto kent iedereen wel, de Volkswagen Golf. De bekende Golf is nu ook te leasen als elektrische auto: de e-Golf. Deze auto is lekker luxe en rijdt fantastisch over de weg. Het is een compacte auto waarmee je overal heen kunt rijden. Naast dat je de auto kunt kopen kun je deze auto natuurlijk ook leasen. Je kunt kiezen tussen een Golf financial lease of juist voor een Golf operational lease. Het verschil tussen deze twee is dat je bij de financial lease na het einde van het leasecontract je auto mag houden en je er volledig economisch verantwoordelijk voor bent. Je bent in principe je auto aan het afbetalen met financial lease. Verder heb je dus ook nog operational lease, hierbij blijft het leasebedrijf economisch verantwoordelijk voor je auto en hoef je alleen de elektriciteit te betalen bovenop de maandelijkse kosten.

Volkswagen ID.3 

Deze fantastische Volkswagen ID.3 is gemakkelijk om mee te rijden. Het is een erg praktische auto die je voor relatief weinig kunt leasen in de maand. Bij deze auto kun je kiezen tussen financial lease of operational lease. De auto rijdt natuurlijk elektrisch en het is verstandig om een laadpaal te hebben die bij je huis staat, zo kun je makkelijk je auto opladen en is hij klaar om te gaan wanneer jij wil. De voordelen van deze mooie Volkswagen ID.3 is dat de auto voordeliger rijdt dan een auto die op brandstof rijdt. Verder hoef je met een elektrische auto ook geen wegenbelasting meer te betalen waardoor het allemaal een stuk voordeliger wordt om in een elektrische auto te rijden. 

Volkswagen e-up!

De mooie elektrische e-up! is een replica van de mooie Volkswagen up!. Je kunt gemakkelijk overal heen rijden met deze elektrische bolide en hij rijdt erg comfortabel. Het is een kleine auto die erg subtiel is: ideaal als je in de stad woont. Je kunt deze auto financial leasen maar natuurlijk ook operational leasen. Verder is de auto te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren. Je kunt dus, als je hem gloednieuw leaset, de Volkswagen e-up zelf samenstellen: volledig naar jouw wens! Verder is de auto dus elektrisch wat erg voordelig is qua brandstof. Bovendien heeft de Volkswagen e-up! een actieradius van 250 kilometer. Ook is de auto een stuk beter voor het milieu en kun je duurzaam de wereld tegemoet komen.

onlino

Related post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.