Een smart home combineren met een moderne inrichting

 Een smart home combineren met een moderne inrichting

Wil jij van jouw woning een smart home maken, die toch modern is? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan decoratie en meubels die passen bij een moderne sfeer. Maar wat zijn nou eigenlijk moderne meubels en wat mag niet ontbreken in jouw smart home? Hieronder bespreken wij het allemaal.

Wat is een smart home?

Een smart home is een huis dat voorzien is van verschillende slimme techniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten die verbonden zijn met internet. Dit kunnen lampen zijn, rolgordijnen, speakers, maar bijvoorbeeld ook een robotstofzuiger of een slimme thermostaat. Slimme producten kan je meestal op afstand besturen via een bijhorende app of site.

Kies voor moderne meubels

Meestal zijn smart homes al erg modern. Dit komt natuurlijk ook doordat alle producten via internet verbonden, waardoor de woning meteen al een stuk moderner oogt. Toch kan je je woning nóg moderner maken dan dat het al was. Een modern huis kan je meestal herkennen aan de inrichting. Meestal bestaat een moderne inrichting uit de kleuren wit, zwart en grijs. Daarnaast zijn de meubels vaak hoekig en vrij eenvoudig. Je kan een simpele bank opleuken door middel van een leuke deken of kussen. Ook een mooi modern kleed doet wonderen, hierdoor kan jouw woonkamer een geheel worden. 

Ga voor een kleurrijk kunstwerk

Wist jij dat in een modern huis vaak veel kunst te vinden valt? Er zijn veel verschillende soorten kunst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beelden, schilderijen en foto’s. Een mooi kunstwerk mag daarom ook zeker niet ontbreken in jouw moderne smarthome. Kies dan vooral voor een kleurrijk kunstwerk die iets meer levendigheid creëert. Zet hier de smart-lampen op en geef het kunstwerk de aandacht die het verdient. Je kunt heel eenvoudig kunst online kopen, zodat je geen galerie meer hoeft te bezoeken. Twijfel je te veel werk kunstwerk het beste bij jouw huis staat? Ga dan kunst huren. Ten eerste hoef je niet in een keer het kunstwerk af te betalen, want kunst is nou eenmaal duur. Bovendien kun je het kunstwerk zo omruilen voor een andere wanneer je er op bent uitgekeken. 

Aan deze smart apparaten kun je denken

Check: de moderne meubels en bijpassende kunst is in huis gehaald. Maar hoe combineer je dit met smart apparaten? Zoals net al even kort werd benoemd kun je smart lampen gebruiken in het huis. Deze kun je op afstand aan- en uitschakelen of zelfs dimmen. Bovendien kun je ook denken aan smart gordijnen die je met jouw telefoon kunt bedienen of een slimme thermostaat waarmee jij op afstand de verwarming alvast aan kunt zetten.

onlino

Related post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.