Beste Youtube to Mp3 converter

 Beste Youtube to Mp3 converter

We komen allemaal weleens een filmpje tegen op Youtube die we willen opslaan. Bijvoorbeeld om later terug te bekijken of omdat je geen zin hebt in reclames. Het kan ook dat je een liedje tegenkomt die je helemaal geweldig vindt. Via een Youtube to Mp3 converter kan je eenvoudig een liedje van Youtube downloaden. Je kan het liedje zonder reclame terugluisteren op je mobiele telefoon. De nummers worden ook lokaal op je telefoon opgeslagen. Uiteraard kan je de converter ook op je computer gebruiken en muziek downloaden.

Hoe kan je liedjes downloaden van Youtube?

In theorie kan je geen liedjes downloaden van Youtube. Als je de website bekijkt kan je alleen de filmpjes streamen. Dit heeft natuurlijk te maken met de rechten. Youtube en de makers van de liedjes behouden de rechten. Ze krijgen wel een vergoeding van elke Youtube kijker die een liedje bekijkt. Zo verdienen de makers van het liedje geld via Youtube. Als je een liedje offline luistert kan Youtube geen reclame uitzenden en ontvangt de maker ook z’n geld niet. Dit is de reden waarom je in theorie geen liedjes kan downloaden. Maar er zijn wel speciale websites met zogenaamde Youtube converters. Deze kan je gebruiken om via de link naar het Youtube filmpje het liedje te downloaden.

FLVTO

De beste Youtube to Mp3 converter op dit moment is FLVTO. De website werkt eenvoudig en je kan er eigenlijk geen virussen of malware mee downloaden. Dit laatste is natuurlijk fijn om te weten. Het is toch altijd even spannend als je een onbekende website gaat gebruiken om bestanden te downloaden. Op de website van FLVTO kan je de url naar het filmpje op Youtube kopiëren. Vervolgens klik je op omzetten naar MP3. De website is volledig in het Nederlands en gaat aan de slag om je filmpje om te zetten. Je wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina waar je het MP3 bestand kan downloaden. Op de nieuwe pagina kan je ervoor kiezen om het MP3 bestand direct te downloaden of naar jezelf te mailen. Dit laatste is natuurlijk handig als je niet achter je eigen PC zit. Naast MP3 bestanden is het mogelijk om via FLVTO filmpjes om te zetten naar MP4 of AVI. Handig als je een filmpje later wil terugkijken.  

Melissa

Related post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.