Inloggen vgz zo werkt het

 Inloggen vgz zo werkt het

Ben je benieuwd naar jouw zorgverbruik, je polis, je facturen of wil je een aanvullende verzekering aanvragen? Dan kun je heel erg makkelijk inloggen bij de vgz. Dit gaat super veilig via je DigiD of via de zorgapp. Wil je graag inloggen maar weet je niet hoe? Hieronder zie je precies hoe je moet inloggen. 

Inloggen via je DigiD

Als je wilt inloggen bij de vgz dan kan dit op twee manieren. Een van deze manieren door in te loggen met je DigiD. Dit gaat ontzettend simpel en kan op drie verschillende manieren. De eerste manier is door naar de website van vgz te gaan en door  de DigiD app te openen. Klik op de optie inloggen met de app. Vervolgens krijg je vier letters in je app te zien, vul deze letters in op de website. Als je dit hebt ingevuld krijg je op de site een QR code in beeld. Deze kun je gemakkelijk scannen via de DigiD app. Als laatst moet je nog je wachtwoord invullen en dan bevestig je dit in de app. De tweede optie is om via een sms code in te loggen. Klik op de optie sms controle en vul hier je gegevens in. Dan heb je nog optie drie waarbij je kan inloggen met je ID kaart. Dit kan gemakkelijk met een NFC kaartlezer. 

Inloggen via de vgz zorg app

Een andere manier om in te loggen is via de vgz zorg app.  Dit gaat heel erg simpel. Type in google ‘vgz inloggen’. Dan krijg je op de startpagina een keuze tussen inloggen met je DigiD of inloggen via de app. Klik hier op de keuze ‘Inloggen met de vgz zorg app’. Open de app op je telefoon of eventueel op je ipad. Dan zie je links een icoon staan van een QR code, klik hierop. Op deze manier kun je de QR code op de vgz site scannen. Bevestig vervolgens in de app dat je wilt inloggen en je bent al klaar!

Veelgestelde vragen

Wat zit er in de basisverzekering van de vgz?

Als je een basisverzekering bij de vgz hebt dan ben je verzekerd voor de huisarts, medische specialisten, zorg in het ziekenhuis, bloedonderzoek, medicijnen, hulp internationale hulp, verloskundige en nog veel meer.

Wat is de vgz?

De vgz is een van de grootste zorgverzekeringen in Nederland. Er wordt gekeken naar de beste manier om u te helpen.

Redactie

Related post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.